Alapozó Terápia

Olyan mozgásterápia, mely nem csupán a gyermek harmónikus mozgásához nélkülözhetetlen képességeit (egyensúly, rugalmasság, kondíció, mozgáskoordináció, ritmus) fejleszti. A gyakorlatokkal az idegrendszer egészére hatunk, így a mozgás által egyéb képességterületek is fejlődnek.

Tudj meg többet  

Alapozó fejlesztés

A fejlesztés a terápia kevésbé intenzív, rövidebb, játékosabb formája.

Tudj meg többet  

Egyéni képességfejlesztés iskoláskorúaknak

Komplex képességfejlesztés, gyógypedagógiai fejlesztés, tanulás megsegítés 14 éves korig. A gyermek szükségletei szerint heti egy vagy 2 alkalom, 45 vagy 60 perc/alkalom.

Tudj meg többet  

Komplex mozgás-és részképességfejlesztés iskola előtt

Iskolába készülő óvodások vagy kisiskolások részére egyéni mozgás-és részképességfejlesztés, a gyermek igényeihez igazodóan. A gyermek képességeitől, igényeitől függően heti 1 vagy 2 alkalom, 45 vagy 60 perc/alkalom.

Tudj meg többet  

Alapozó terápiás mozgásvizsgálat

Komplex mozgás-és részképességvizsgálat. A felmérés magában foglalja a nagymozgások, rugalmasság, egyensúly, magasabb szintű, többkomponensű mozgások, a téri-időbeli tájékozottság, finommotorika, dominancia, szerialitás, ritmus vizsgálatát. Időtartam kb. 2-2,5 óra. A vizsgálat díja magában foglalja az írásbeli kiértékelést, véleményt.

Tudj meg többet  

Beszédészlelés, -értés vizsgálat (GOH/GMP)

A Dr. Gósy Mária által kifejlesztett, sztenderdizált vizsgálóeljárás felméri a gyermek beszédfeldolgozási (beszédészlelés, megértés) folyamatainak fejlettségi szintjét, melyek nélkülözhetetlenek az olvasás, írás zökkenőmentes elsajátításához. A vizsgálat 3 éves kortól 12-13 éves korig alkalmazható. Időtartam 35-40 perc. A vizsgálat díja magában foglalja az írásbeli kiértékelést, véleményt.

Tudj meg többet  

Komplex képességfelmérés óvodáskorúaknak

Az iskolai beváláshoz nélkülözhetetlen részképességek komplex vizsgálata. Időtartam kb. 2 óra. A vizsgálat díja magában foglalja az írásbeli kiértékelést, véleményt.

Tudj meg többet  

Iskolai készségek felmérése

Iskoláskorúak részére olvasás, írás/helyesírás, számolás vizsgálata. A vizsgálat díja magában foglalja az írásbeli kiértékelést, véleményt.

Tudj meg többet